Идеалите на нашата компанија

Посветеност

Го посветуваме своето време, труд, знаење и искуство, со цел да постигнеме одлични резултати.

Одговорност

Индивидуално сме одговорни како пред компанијата така и пред клиентите.

Квалитет

Целосно се вложуваме за нашите производи секогаш да имаат врвен квалитет.

Интегритет

Го водиме нашиот бизнис отворено и чесно секогаш во рамките на законите и според највисоките етички стандарди.

Нашата цел е да ги следиме најновите технологии за микронизирани фракции со цел да ги исполниме очекувањата и потребите на нашите клиенти и партнери.

0

години постоење

0

вработени

0

купувачи

0

производи (гранулации)

Пратете ни Е-пошта

 • Локација
  с. Кучевиште, 1011 Скопје, Македонија.
 • Телефон
  02/2666-021
  02/2666-038
 • Е-пошта
  info@banjani.mk
 • Работно време
  Понеделник - Петок: 07:30 - 15:30
  Сабота: 07:00 - 15:00

Контакт

Copyright © 2021 Рудници Бањани АД. Developed by Codecordia
Part from Organization Integrated Management System Beta 1.0.0 version